Bericht versturen

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd alan@mbascreen.com 86-311-86250130

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd Profiel van het bedrijf
Fabriekstocht
Thuis >

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd Fabriekstocht

Production Line

 

Vandaag zijn er een verscheidenheid van weefseltypes beschikbaar in ons bedrijf. Zij omvatten het Dubbele Golfplaatscherm, het Enige Middengolfplaatscherm, verdubbelen het Middengolfplaatscherm, het Scherm van de Slotgolfplaat, het Groefscherm, het Rechthoekige Scherm, Ineengestrengelde Draadbanden en het Scherm Met platte kop, enz.

 

Onlangs, ontwikkelde ons bedrijf twee nieuwe producten: Het polyurethaanscherm en het Anti Belemmerende Scherm.


De polyurethaanschermen zijn over het algemeen economische toe te schrijven aan het lange slijtageleven en de lage onderhoudsvereisten gebleken te zijn. Zijn slijtageleven wordt verbeterd door de polymerenflexibiliteit, die enkele effectenergie terugkeert die door de trillende media wordt verleend. Het lawaai wordt zeer verminderd. Kunnen de correct toegepaste Polyurethaanschermen het stoppen, het vastpennen en blinden problemen verminderen of elimineren toe te schrijven aan de verminderde openingen en de veerkracht van het materiaal. De corrosie en de roest worden geëlimineerd.


Anti-clogging draadscherm, dat ook als het Zelfreinigende Scherm wordt bekend, kan het belemmeren en het stoppen van materialen tijdens onderzoek drastisch vermijden. Dit type van het scherm wordt gemaakt van draden met grote trekspanning of roestvrij staal, met polyurethaanbanden die geplooide draden samen met elkaar verbinden.


Red Star-het het polyurethaanscherm van het Bedrijf van het Draadnetwerk MFG en anti-clogging scherm hebben de meest geavanceerde technologie in de wereld goedgekeurd. Al materiaal wordt ingevoerd uit Europa.

 

 

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 0

OEM/ODM

OEM/ODM

 

Onze Systemen van het Polyurethaanscherm kunnen op bijna Alle OEM het Trillen het Schermfabrikanten voor SIizing worden gebruikt, het Spoelen van en het Ontwateren van Uw Product. Wij bieden ook het Hybride Scherm Decking Beschikbaar aan in Geweven Draad, Geperforeerde Plaat en Profieldraad om de Efficiency van het Uw Scherm te maximaliseren Een ander Speciaal Vereiste wij ook Ons Beste proberen om u te ontmoeten.

 

 

 

R&D

Rode ster R&D 

 

 

Red Star-het Draadnetwerk MFG Company heeft ook Onze Eigen Onderzoek en van de Productenontwikkeling Kracht.

Wij zetten Aanzienlijke investering in Materiaal en Technologieverbeteringen Elk Jaar.

 

       Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 0  Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 1 Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 2

       Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 3  Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 4 Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 5

       Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 6       Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd fabriek productielijn 7 

 

  

 

Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Alan
Fax.: 86-311-86250130
Contact opnemen
Post ons