Bericht versturen

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd alan@mbascreen.com 86-311-86250130

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd Profiel van het bedrijf
producten
Home > producten > het netwerk van het staalscherm > Het polyurethaan Zelfreinigende Scherm

Het polyurethaan Zelfreinigende Scherm

Product Details

Plaats van herkomst: Hebei, China

Merknaam: Mam Ba

Certificering: SGS,ISO9001,ISO14001

Payment & Shipping Terms

Min. bestelaantal: 10 stuks

Prijs: negotiable

Verpakking Details: Ijzerpallet, met antiroestnevelbehandeling

Levertijd: 20-25 dagen

Betalingscondities: L/C, D/P, T/T

Levering vermogen: 200 stuks per week

Vind de beste prijs
Product Details
High Light:

geweven het schermnetwerk

,

het het netwerkscherm van de staaldraad

Product Description

Heeft het polyurethaan zelf-Schone Netwerk hoge elasticiteit, hoge onderzoeksefficiency, de goede prestaties van de slijtageweerstand en de brede waaier van de deeltjesgrootte. De installatiegrootte kan aan de vereisten van materiaalinstallatie volgens het ontwerp van het scherm, zoals ruitgat, plooiingsgat, driehoeksgat etc. voldoen.

Kenmerk

Het snellere onderzoek in lagen aanbrengen

De onderzoeksmaterialen moeten zich op trilling baseren. Het kan ruwe materialen en kleine materiële gootsteen maken aan de bodem uit te gaan.

Wanneer het gebruiken van statische onderzoeksmedia, zoals geweven netwerk, polyurethaan of de geperforeerde schermen, het enige ding dat trilling kan veroorzaken is de onderzoeksmachine, die gewoonlijk een omvang van 500-1000 keer/minuut heeft. omdat alle staaldraden onafhankelijk zijn, kan het Anti-clogging Scherm de trillingsfrequentie van 6000-10000 keer/minuut bereiken. Zo kan het Anti-clogging scherm de losmaking versnellen en meer materiaal laten door het scherm overgaan.

Hogere openingsverhouding

Het openingstarief is het gebied van de openingen waardoor het materiaal overgegaan kan. De hogere openingsverhouding betekent hogere onderzoekscapaciteit.

De verschillende types van de schermen hebben verschillende openingstarieven, die ook de hoeveelheid materiaal zullen beïnvloeden die elke laag van het schermmachine kan behandelen. Voor multi-layer het schermmachines, zijn het verband tussen de openingsverhouding van de elke laagschermen en de grootte van het materiaal een belangrijke factor die moet worden in evenwicht gebracht.

Door het gebruiken van de beste kwaliteitsdraad, kunnen wij de draaddiameter van de draad verminderen, wat betekent verhogend het gebied van de openingen om de onderzoeksefficiency te verbeteren, terwijl ook het verzekeren van het uitstekende slijtageleven.

Het langere slijtageleven

Het ons Anti-clogging scherm heeft het langer slijtageleven dan het geweven scherm, en afhankelijk van het verschillende toepassingsmilieu, zal het meer langere gebruikende tijd dan Pu en rubber.

Vergeleken met het geweven netwerk met stijgende uitsteeksels, kan de vlakke oppervlakte van het Anti-clogging scherm 100% het schermoppervlakte van het slijtageleven gebruiken, omdat alle draden uniform worden gedragen, zodat de openingen voor een langere tijd binnen de gespecificeerde specificaties kunnen worden gehandhaafd. Nochtans, wegens het lichte V-vormige gatenontwerp van de Pu-het schermplaat, zal de openingsgrootte na een bepaald percentage van slijtage veranderen.

Het langere slijtageleven niet alleen vermindert onderbreking, maar ook drukt onderhoud en vervangingskosten.

Onze verpakkingstekening

Het polyurethaan Zelfreinigende Scherm 0Het polyurethaan Zelfreinigende Scherm 1