Bericht versturen

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd alan@mbascreen.com 86-311-86250130

Anping MamBa Screen Mesh MFG.,Co.Ltd Profiel van het bedrijf
producten
Home > producten > De Schermen van de tikstroom > De hogere Schermen van de de Tikstroom van de Slijtageweerstand 3×13mm - 50×50mm Openingsgrootte

De hogere Schermen van de de Tikstroom van de Slijtageweerstand 3×13mm - 50×50mm Openingsgrootte

Product Details

Plaats van herkomst: China

Merknaam: Mam Ba

Certificering: ISO9001,SGS Test

Modelnummer: PU

Payment & Shipping Terms

Min. bestelaantal: 10 vierkante meter

Prijs: negotiable

Verpakking Details: Gezet in Karton of op Pallet

Levertijd: 10-20 dagen

Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, D/A, D/P,

Levering vermogen: 10000 Vierkante Meter/Week

Vind de beste prijs
Product Details
High Light:

Pu-het Scherm

,

Het polyurethaanscherm

Naam:
Polyurethaan Flip Flow Screen Media
Materiaal:
pu
Kleur:
Rood of als uw vereiste
Hardheid:
80-90ShA
Apeturetype:
groef
Toepassing:
Qarry, Steenkool, Industriële Mijnbouw
Eigenschap:
Hogere Slijtageweerstand
Werkende temperatuur:
onder 80ºC
Norm:
ISO9001, SGS Test
dikte:
57mm
Veerkracht:
45%-47%
Openingsgrootte:
3×13mm50×50mm
Naam:
Polyurethaan Flip Flow Screen Media
Materiaal:
pu
Kleur:
Rood of als uw vereiste
Hardheid:
80-90ShA
Apeturetype:
groef
Toepassing:
Qarry, Steenkool, Industriële Mijnbouw
Eigenschap:
Hogere Slijtageweerstand
Werkende temperatuur:
onder 80ºC
Norm:
ISO9001, SGS Test
dikte:
57mm
Veerkracht:
45%-47%
Openingsgrootte:
3×13mm50×50mm
Product Description

Het hogere Polyurethaan Flip Flow Screen Media van RedStar van de Slijtageweerstand voor Mijnbouw

Polyurethaan Flip Flow Screen

Polyurethaan Flip Flow Screen: vierkant gat, lang gat.


RedStar heeft meer dan 10 verschillende types van Polyurethaan Flip Flow Screen voor klanten te kiezen,

RedStar kan ook aan klantenvereisten van andere grootte van Polyurethaan Flip Flow worden aangepast

Het scherm.

Polyurethaan Flip Flow Screen Normal Specification

Normale Specificatie
Hardheid 80-90A
Dikte 57mm
Veerkracht 45%-47%
Openingstype Ellips/Groef
Openingsgrootte 3×13mm - 50×50mm

Polyurethaan Flip Flow Screen Features

1, de schermen van de tikstroom gebruikend de beste productie van kwaliteits grondstoffen, product-specifieke hoge slijtageweerstand. Lange levensduur.


2, het scherm van de tikstroom hebben uitstekende hardheid, sterker dan de gemiddelde hardheid van het polyurethaannetwerk.


3, Polyurethaan die Flip Flow Screen vorm het gieten het vormen gebruiken, een verscheidenheid van gaten kunnen worden verwerkt.


4, de dikte van Polyurethaanflip flow screen zijn over het algemeen 48mm, lichtgewicht, is de lading van de zeefmachine klein.


5, het scherm van de polyurethaanontspanning in een korte tijd om een aanzienlijke hoge frequentie van uitbreiding en samentrekking te veroorzaken, en het doel te bereiken om materialen te onderzoeken. In zulk een hoge frequentie van beweging, is het materiaal moeilijk om het fenomeen omhoog op te stapelen.


6, het gatentarief van Polyurethaanflip flow screen zijn uiterst hoog, de verwerkingscapaciteit per eenheidsgebied, hoge onderzoeksefficiency.

De Hoge Prestatiespolyurethaan Flip Flow Screen Media van Mambedelaars voor Mijnbouw

Het polyurethaan Flip Flow Screen wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de materialen van het onderzoeks hard-aan-scherm, met inbegrip van kleverige, fijne en natte materialen (zoals hoogst kleverige steenkool van hoog vochtgehalte, en classificatie van middelgrote & fijne cokes). De belangrijkste voordelen met inbegrip van hoge onderzoeksefficiency, het slijtvaste leven, brede toepassing van de waaier van de deeltjesgrootte, geen het vastpennen en geen blinden. De schermen van de tikstroom zijn met sterkte met grote trekspanning, uitstekende slijtageprestaties, om de ontworpen levensduur van meer dan 4000 uren te bereiken.


Polyurethaan Flip Flow Screen Mode van Verrichting

Het basiskader is geageerd door middel van schacht en brengt motoraandrijving uit zijn evenwicht. De trilling wordt overgegaan tot het dynamische kader via duwrubbers. De vaste het onderzoeken matten tussen het dynamische en basiskader worden vastgeklemd en fl exed door de twee trillende kaders. De modulaire en compacte bouw van het Mam-Bedelaars tik-stroom-Scherm verzekert een brede goedkeuring voor vele verschillende toepassingen. Het gemakkelijke assemblage respectievelijk veranderen van de onderzoeksmatten, de uitbreiding tot een multi-dekversie en de dynamische slagaanpassing zijn verdere eigenschappen. De trillende dekking kan zonder hulpmiddelen worden geopend. Dit verzekert een snelle en gemakkelijke toegankelijkheid van de onderzoeksmatten. De relatieve beweging van beide onderzoekskaders leidt tot een „trampolineeffect“ voor de onderzoeksmatten. De voordelen van dit effect zijn:

1. Hoge versnelling tot 50g in de onderzoeksmatten

2. Los:maken-op van het product

Polyurethaan Flip Flow Screen Benefits


Niet verblindende onderzoeksmatten – minder verontreinigings Compacte en modulaire bouw staan de Enige of Dynamische slijtvaste het onderzoeksmatten van de multi-dekuitvoering EF fi cient toe materiële fl ow – opgezet screwless (snelle omschakeling). De hoge versnelling op de onderzoeksmatten verzekert een zelfreinigend effect. In nite aanpassing fi van de het trillen parameters om veranderende productkenmerken/van het kwaliteiten Lage het werken en onderhoud kosten aan te passen

Toepassing

Wordt het polyurethaan Trillende Scherm wijd gebruikt voor de classificatie van bulkmateriaal, zoals steenkool, mineralen, cokes, bonen, enz. Zo kan het in de de landbouw, de chemische industrie, de mineralen, steengroeve en uitsmeltingsindustrieën worden gebruikt.

Kan het polyurethaan trillende scherm de natte materialen sorteren, kan het in de watermilieubescherming en de waterkracht en de ontwaterende industrieën worden gebruikt.

Efficiënt onderzoek van moeilijke, kleverige of natte materialen met scheidingsbesnoeiingen van 0,2 aan ong. 50 mm.

De hogere Schermen van de de Tikstroom van de Slijtageweerstand 3×13mm - 50×50mm Openingsgrootte 0De hogere Schermen van de de Tikstroom van de Slijtageweerstand 3×13mm - 50×50mm Openingsgrootte 1